"Verzorgd wonen!"

Kleinschalig zelfstandig wonen met 24-uurs zorg.

Welkom bij Nobama Care

Mensen met geheugenverlies blijven, net als iedereen, het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Er komt echter een onvermijdelijk moment waarop dit niet meer langer kan. Vanaf dat moment is intensieve zorg nodig, die 24 uur per dag beschikbaar is. Nobama Care biedt deze zorg. Net als thuis in een warme huiselijke sfeer met veel aandacht. Alles wat wij doen staat in het licht van kwaliteit van leven. Door te zorgen voor een ontspannen sfeer, liefdevolle zorg en aandacht bieden wij onze bewoners een veilige omgeving, waarin zij zich geborgen en op hun gemak voelen.

De indeling en inrichting van een woning kan veel verschil maken voor mensen met dementie. Door rekening te houden met omgevingsfactoren als licht, akoestiek, kleur, herkenbaarheid en indeling kunnen zij langer en prettiger zelfstandig wonen. In Heerlen, Sittard, Schinnen en Meerssen realiseren we momenteel woonzorgcomplexen waarin we in de ontwerpen hier rekening mee gehouden hebben.

Heeft u interesse in een van deze woonzorglocaties of wilt u deelnemen aan een informatiedag neem dan contact met ons op. Stuur ons dan een mail met uw vragen of aanmelding. Wij houden u op de hoogte!

 

Voor meer informatie bekijk hier onze brochure

Onze projecten
Neem contact op