Residentie Schinnen

Dit kleinschalig wooncomplex biedt ouderen met een geheugenstoornis een mogelijkheid op 'verzorgd wonen' in éeén van onze 17 prachtige zorgstudio's. Deze kamers, met een gemiddelde oppervlakte van 27 m², beschikken over een woon/slaapkamer met eigen sanitair. Bovendien bieden wij op deze locatie ook 8luxe aanleun-appartementen aan waar echtparen zelfstandig kunnen blijven wonen, maar toch beroep kunnen doen op onze zorg en activiteiten. Alle woningen mogen door de bewoners zelf ingericht worden.

Inschrijving woning?


Wilt u zich inschrijven voor een woning of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Neem contact op
+31 (0)43 204 1251
info@nobamacare.nl

De appartementen

De 75m² grote 2-persoonsappartementen zijn toegankelijk via een lift en trappenhuis. In de centrale hal zijn de brievenbussen en intercominstallatie aangebracht.

Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers en een eigen balkon aan de voorzijde. De 1 persoonsslaapkamer komt uit in de hal van het appartement waarin ook toegang is tot de berging en meterkast. De grote slaapkamer staat in verbinding met de ruime woonkamer met open keuken waardoor er altijd contact mogelijk is tussen de ruimten. Ook staat de grote slaapkamer in verbinding met de badkamer, die voorzien is van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Het appartement wordt voorzien van vloerverwarming en warm tapwater door de gasgestookte installatie. Elk appartement wordt voorzien van een water-,elektra en gasmeter. De ventilatie bestaat uit een CO2 balansgestuurde mechanische installatie. Bovendien beschikken alle appartementen over een sociaal oproepsysteem, waarmee hulp gevraagd kan worden in noodsituaties.

Voor meer informatie bekijk hier de brochure

Neem contact op