[wpseo_breadcrumb]

Nachtzorg


Wanneer er ’s nachts verpleging of verzorging nodig is, kan Nobama Care de nachtzorg organiseren. Op deze manier bieden wij u extra ondersteuning zodat u verzekerd bent van goede zorg en u zich gedurende de nacht veilig voelt. Daarnaast kan de aanwezigheid van de nachtzorg een gerust gevoel creëren bij de mantelzorgers, zij weten immers dat hun naaste in goede handen is bij onze zorgverleners. Nobama Care biedt twee soorten nachtzorg namelijk, een waakdienst en een slaapdienst.

Waakdienst
Bij een waakdienst blijft de zorgverlener gedurende de nacht wakker om over u te waken. U kunt de hele nacht de hulp van de zorgverlener inschakelen, bijvoorbeeld voor het toedienen van medicatie.

Slaapdienst
Een slaapdienst houdt in dat de zorgverlener bij u thuis komt slapen. Hierdoor is de zorgverlener in de buurt om u te helpen zodra het nodig is, bijvoorbeeld om ondersteuning te bieden tijdens het toiletbezoek.

Wat zijn de kosten voor nachtzorg?
Nachtzorg valt onder wijkverpleging, dit is onderdeel van het basispakket. U betaalt hiervoor geen eigen risico of eigen bijdrage. Wanneer u een Wlz-indicatie heeft, betaalt u wel een eigen bijdrage.

Nachtzorg aanvragen?
Wilt u weten of Nachtzorg iets voor u is of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek stellen wij vast of u hiervoor in aanmerking komt.
Contact