Home > Locaties

Wonen met zorg op onze locaties

 
 

Heerlen

Momenteel zijn wij bezig met de bouw van onze Residentie Schandelermolen in Heerlen. Dit kleinschalig woon-zorg complex biedt een mogelijkheid op ‘verzorgd wonen’ voor 16 bewoners in onze prachtige zorgstudio's. Ook is er een mogelijkheid voor echtparen om zelfstandig te gaan wonen in een van onze 10 luxe appartementen.

Residentie Schandelermolen opent haar deuren vanaf 1 maart 2019.Sittard

In Sittard geven wij aan het Gemmaklooster een nieuwe invulling als een kleinschalig woon-zorgcomplex. Natuurlijk blijft het Gemmakapel zijn eigen functie behouden en zal het toegankelijk blijven voor bezoekers. In het ‘vernieuwde’ Gemmaklooster kunnen we een nieuwe thuis, met 24-uurszorg en leuke activiteiten, aanbieden aan 16 ouderen met geheugenproblemen.

Residentie Gemmaklooster opent haar deuren vanaf 1 juli 2019.Schinnen

Momenteel zijn wij bezig met de bouw van onze Residentie in Schinnen. Dit kleinschalig woon-zorgcomplex biedt een mogelijkheid op ‘verzorgd wonen’ voor 17 ouderen met een geheugenstoornis in onze prachtige zorgstudio's. Ook is er een mogelijkheid voor echtparen om zelfstandig te gaan wonen in een van onze 8 luxe appartementen.

Residentie Schinnen opent haar deuren vanaf 1 november 2019.Meerssen

Begin 2020 start de verbouwing van de Rothemermolen. Dit pand zal worden omgebouwd tot een kleinschalig woon-zorgcomplex. Natuurlijk wordt de molen in zijn originele staat bewaard, zo kunnen ook onze bewoners van deze prachtige constructie genieten. Deze residenten zal een mogelijkheid bieden op ‘verzorgd wonen’ voor 11 ouderen met een geheugenstoornis in onze prachtige zorgstudio's. Ook is er een mogelijkheid voor echtparen om zelfstandig te gaan wonen in een van onze 11 luxe appartementen.

De opening van residentie Rothemermolen is momenteel niet bekend.

Neem contact op