Wonen met zorg in een van onze residenties

 
 

Heerlen

Residentie Schandelermolen biedt een mogelijkheid op ‘verzorgd wonen’ voor 16 bewoners in onze prachtige zorgstudio's. Ook is er een mogelijkheid voor echtparen om zelfstandig te gaan wonen in een van onze 10 luxe appartementen.

Residentie Schandelermolen is sinds maart 2019 geopend, er zijn nog enkele woningen beschikbaar.Sittard

In Sittard geven wij aan het Gemmaklooster een nieuwe invulling als een kleinschalig woon-zorgcomplex. Natuurlijk blijft het Gemmakapel zijn eigen functie behouden en zal het toegankelijk blijven voor bezoekers. In het ‘vernieuwde’ Gemmaklooster kunnen we een nieuwe thuis, met 24-uurszorg en leuke activiteiten, aanbieden aan 16 ouderen met geheugenproblemen.

Residentie Gemmaklooster is sinds juli 2019 geopend. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.Schinnen

Dit kleinschalig woon-zorgcomplex biedt een mogelijkheid op ‘verzorgd wonen’ voor 17 ouderen met een geheugenstoornis in onze prachtige zorgstudio's. Ook is er een mogelijkheid voor echtparen om zelfstandig te gaan wonen in een van onze 8 luxe appartementen.

Residentie Schinnen is sinds februari 2020 geopend. Er zijn nog woningen beschikbaar.Meerssen

Begin 2020 start de verbouwing van de Rothemermolen. Dit pand zal worden omgebouwd tot een kleinschalig woon-zorgcomplex. Natuurlijk wordt de molen in zijn originele staat bewaard, zo kunnen ook onze bewoners van deze prachtige constructie genieten. Deze residentie zal bestaan uit 23 zorgstudio's.

De residentie zal openen in 2021.