Wonen met zorg in een van onze residenties

 
 

Residentie Schandelermolen te Heerlen

Residentie Schandelermolen biedt een mogelijkheid op ‘verzorgd wonen’ voor 16 bewoners in onze prachtige zorgstudio's. Ook is er een mogelijkheid voor echtparen om zelfstandig te gaan wonen in een van onze 10 luxe appartementen.

Residentie Schandelermolen is sinds maart 2019 geopend.Residentie Gemmaklooster te Sittard

In Sittard geven wij aan het Gemmaklooster een nieuwe invulling als een kleinschalig woon-zorgcomplex. Natuurlijk blijft het Gemmakapel zijn eigen functie behouden en zal het toegankelijk blijven voor bezoekers. In het ‘vernieuwde’ Gemmaklooster kunnen we een nieuwe thuis, met 24-uurszorg en leuke activiteiten, aanbieden aan 16 ouderen met geheugenproblemen.

Residentie Gemmaklooster is sinds juli 2019 geopend.Residentie Schinnen

Dit kleinschalig woon-zorgcomplex biedt een mogelijkheid op ‘verzorgd wonen’ voor 17 ouderen met een geheugenstoornis in onze prachtige zorgstudio's. Ook is er een mogelijkheid voor echtparen om zelfstandig te gaan wonen in een van onze 8 luxe appartementen.

Residentie Schinnen is sinds februari 2020 geopend.Residentie Rothemermolen te Meerssen

Dit kleinschalig woon-zorgcomplex biedt een mogelijkheid op ‘verzorgd wonen’ voor 23 ouderen met een geheugenstoornis in onze prachtige zorgstudio's. Natuurlijk is de molen in zijn originele staat bewaard, zo kunnen ook onze bewoners van deze prachtige constructie genieten.

De residentie is sinds 2021 geopend.Residentie Vroenhof te Valkenburg

Vanaf januari 2022 zal deze woon-zorgcomplex haar deuren openen. Residentie Vroenhof is gesitueerd in het voormalige Montfortanen-klooster te Houthem en biedt 19 luxe zorgstudio’s waar ouderen met een geheugenstoornis beschermd kunnen wonen. Daarnaast herbergt deze locatie 40 aanleun-appartementen zodat u ook met uw partner zonder zorgbehoefte kunt (blijven) samenwonen. In deze prettige omgeving krijgt u de zorg, aandacht en tijd die u nodig heeft. De medewerkers van Nobama Care staan 24 uur per dag klaar om u te helpen.

Neem contact op