Berg en Terblijt

Deze bijzondere woon-zorglocatie is gelegen aan de voet van de Brakkenberg in Valkenburg aan de Geul. Gebouwd eind 19e eeuw en onlangs volledig gerestaureerd en uitgebreid met een nieuwbouwgedeelte. Dit kasteel met villa-allures heeft al zijn authenticiteit behouden. Een nieuw huis betekent nog geen nieuw thuis. Maar door de huiselijke sfeer zult u merken dat uw woonplek meteen vertrouwd voelt.

Voorinschrijving geopend

Maak vrijblijvend een afspraak Schrijf u in voor een opendag

Kies de ruimte die bij u past

In totaal zijn er 26 luxe zorg-appartementen waar ouderen met een zorgbehoefte beschermd kunnen wonen. Hier krijgt u de zorg, aandacht en tijd die u nodig heeft. Medewerkers van Nobama Care staan 24 uur per dag klaar om u te helpen. De zorg-appartementen bevatten een ruime woon-/slaapkamer óf een ruime woonkamer met aparte slaapkamer, allemaal voorzien van eigen badkamer. Zo heeft u alle privacy.

Residentie Zuyderhoudt

In deze liefdevolle omgeving krijgt u de zorg, aandacht en tijd die u nodig heeft.
Lees over onze visie

Waar wilt u het liefste wonen?

Verwacht bij ons geen witte uniformen of klinische omgeving. Onze medewerkers dragen normale kleding, net als iedereen. We hebben oog voor wie u was en wie u nu bent. We zorgen ervoor dat u de regie houdt. Zo zullen wij nooit zomaar uw kleding uitzoeken, maar nemen we de tijd om samen ’s ochtends een geschikte outfit uit te zoeken. U mag zelf aangeven waar u behoefte aan heeft. Samen een bloemetje halen bij de markt. Uw haren in de krul. Het is maar net waar u zich fijn bij voelt.

Wilt u meer weten?

Ontdek de charme en allure van wonen in Residentie Kasteel Zuyderhoudt zelf. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking en bezichtiging in Berg en Terblijt. Heeft u na het lezen van deze informatie en de brochure nog een vraag aan ons? Bekijk dan meteen de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ga naar de veelgestelde vragen Schrijf u in voor een opendag