Meerssen

Residentie Rothemermolen is een bijzondere locatie, wat vroeger een rijksmonument was. Hier bieden wij 23 zorgstudio's inclusief 24-uurszorg voor ouderen met geheugenstoornissen. Samen kunt u een  wandeling maken langs de Geul of in de grote tuin. Kijk of het bij u past.

Waar u uzelf kunt zijn

Maak een wandeling door de groenrijke omgeving en ervaar hoe het is om te wonen in het groen. Residentie Rothemermolen is gesitueerd in een oud rijksmonument. Hier is de oorspronkelijke watermolen nog volledig intact.   

In deze liefdevolle omgeving krijgt u de professionele zorg, aandacht en tijd die u nodig heeft. Ons vaste team medewerkers staat 24 uur per dag klaar om u te helpen.

Residentie Rothermermolen Meerssen

Verwacht bij ons geen witte uniformen.
Lees over onze visie

Ruime zorgstudio’s

Een nieuw huis betekent nog geen nieuw thuis. Maar door de huiselijke sfeer in residentie Rothemermolen zult u merken dat uw woonplek meteen vertrouwd voelt.

Uw zorgstudio bevat een ruime woon-/slaapkamer met privé badkamer. Zo heeft u alle privacy. Uiteraard mag u deze ruimte naar eigen wensen inrichten. In de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken en tuin, eten we samen en zoekt u het gezelschap op wanneer u daar behoefte aan heeft.

Uw ritme, uw tempo

Bij Nobama Care vinden we het belangrijk dat u uw dag inkleedt zoals u dat wilt. Onze medewerkers zijn er daarom niet alleen voor de basiszorg, maar ook om samen plaatjes te draaien, een potje te kienen of waar u maar behoefte aan heeft.

Elke dag bereiden zij een verse maaltijd die ze samen met u en de andere bewoners opeten. Zo geniet u van de dingen die het leven de moeite waard maken. En kunnen uw mantelzorgers weer gewoon man, dochter of kleinzoon zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van deze informatie en de brochure nog een vraag aan ons? Bekijk dan meteen de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Ga naar de veelgestelde vragen