Zorgeloos wonen

Als erkende zorgaanbieder biedt Nobama Care op verschillende locaties in Zuid-Limburg kleinschalige woonvormen aan met kwalitatief hoogwaardige 24-uurszorg. Kwetsbare ouderen met geheugenstoornissen kunnen bij ons zo lang mogelijk de regie houden over hun eigen leven. 

Visie

In een sterk veranderende samenleving, waarbij vergrijzing en het aantal mensen met dementie en geheugenproblemen toeneemt, onderscheidt Nobama Care zich van het huidige aanbod van zorgorganisaties. Nobama Care creëert  woongemeenschappen waarin medewerkers op respectvolle wijze meebewegen met de individuele wensen en behoeftes van alle bewoners. Zo kan iedereen bij Nobama Care zo lang mogelijk de regie behouden over zijn of haar eigen leven.

 

Missie

Wij streven naar een optimale aansluiting van het leven in de vertrouwde thuis situatie en het wonen bij Nobama Care. Daarbij wordt er goed geluisterd naar de specifieke gewoonten en wensen van de bewoner, maar zeker ook van familie of mantelzorgers. Wij willen de bewoners een unieke kans bieden waarin aandacht en respect gecombineerd wordt met samen leven in een kleine woongemeenschap. Zorg is voor Nobama Care een vanzelfsprekendheid in het leven van de bewoners, maar hun wensen en hun welzijn staan voor ons centraal. Deze vormen het uitgangspunt van de zorg en dienstverlening. Wij bieden een thuis voor onze bewoner en hun familie. Onze medewerkers zijn te gast in hun woonomgeving.

De kwaliteit van het leven van de bewoner staat voorop.
Bekijk het verhaal van teamcoach Carola