Heerlen

Residentie Schandelermolen biedt een mogelijkheid tot ‘verzorgd wonen’ voor 16 bewoners in onze prachtige zorgstudio's. Ook zijn er 10 luxe aanleun-service appartementen voor echtparen om zelfstandig te wonen. Bekijk of het bij u past.

Waar u uzelf kunt zijn

Geniet van de rust en ruimte in Residentie Schandelermolen in Heerlen, vernoemd naar de bekende watermolen in de wijk Schandelen. Onze medewerkers zijn er om u alle zorg, aandacht en tijd te geven die u nodig heeft. 

Residentie Schandelermolen Heerlen

Wij bieden een thuisgevoel met de hulp die nodig is.
Lees over onze visie

Kies de ruimte die bij u past

Residentie Schandelermolen kan het nieuwe thuis betekenen waar u zo naar op zoek was. Wij vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt, daarom mag u uw woning inrichten zoals u dat wilt. U heeft de keuze uit een zorgstudio met 24-uurszorgs of een tweepersoons aanleun-service appartement.

   Zorgstudio Appartement Penthouse
Grootte Minimaal 20m²  80m² 130m²
Geschikt voor stellen Ja Ja Ja
Slapen en wonen gescheiden Nee Ja Ja
Eigen sanitair Ja Ja Ja
Meerdere slaapkamers Nee Ja Ja
Eigen keuken Nee Ja Ja

 

Wonen zonder zorgen

Iedereen is anders. Waar de een bekend staat als vroege vogel, slaapt de ander liever uit. Nobama Care vindt het belangrijk dat die verschillen er mogen zijn. Daarom passen onze medewerkers zich aan uw leefritme aan, in plaats van andersom. We dringen ons niet op, maar zijn er wanneer u daar zelf behoefte aan heeft.

In onze kleinschalige woongemeenschap leidt u zo een betekenisvol en comfortabel bestaan. En kunnen uw mantelzorgers weer gewoon man, dochter of kleinzoon zijn.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van deze informatie en de brochure nog een vraag aan ons? Bekijk dan meteen de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Ga naar de veelgestelde vragen