Sittard

Residentie Gemmaklooster in Sittard is een locatie die u niet snel zult vergeten. Hier bieden wij 16 zorgstudio's inclusief 24-uurszorg voor ouderen met geheugenstoornissen. Maak een ommetje door de kloostertuin en ervaar het zelf.

Waar u uzelf kunt zijn

Bij Residentie Gemmaklooster in Sittard ervaart u de rust, stilte en sfeer van een klooster, maar dan met de zorg die u nodig heeft. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen voor basiszorg, maar ook voor koffie, een potje kienen of een wandeling door de binnentuin.

Samen zorgen we dat u uw leven leidt zoals u het gewend bent. En dat uw mantelzorgers weer gewoon uw vrouw, zoon of kleinzoon zijn.

Residentie Gemmaklooster Sittard

We zorgden dat een bewoner haar piano kon meenemen.
Lees over onze visie

Ruime zorgstudio’s

U kijkt uw ogen uit in Residentie Gemmaklooster. De prachtige glas-in-loodramen, de ommuurde binnentuin en de authentieke kapel pakken meteen de aandacht. Het voormalige klooster heeft 16 kamers voor ouderen met geheugenstoornissen en er is 24-uurszorg aanwezig. De kamers zijn gemiddeld 27 m2 en beschikken over een woon- en slaapkamer met eigen sanitair. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt, daarom mag u uw kamer inrichten met uw eigen spullen en meubels.

Uw ritme, uw tempo

Uw zelfstandigheid is belangrijk voor ons. Daarom passen onze medewerkers zich aan uw ritme aan, in plaats van andersom. Er is geen vaste dagplanning, dus alles is mogelijk. Of u nu wilt uitslapen of uw haren in de krul wilt.

In onze hechte gemeenschap leeft u zoals u dat wilt. Onze medewerkers leren u graag kennen. Zo kunnen we rekening houden met uw wensen en voorkeuren. U beslist zelf hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van deze informatie en de brochure nog een vraag aan ons? Bekijk dan meteen de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Ga naar de veelgestelde vragen