Geleen

Residentie Anna ligt in de buurtschap Op de Vey in Oud-Geleen, aan de Beekhoverstraat in het voormalige AMVJ-gebouw. Dit woon-zorgcompex biedt 24 ruime zorgstudio´s en 6 luxe aanleun-serviceappartementen waar ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen.

 

Kies de ruimte die bij u past

Ons vaste team medewerkers staat 24 uur per dag klaar om u te helpen. Wij vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt, daarom mag u uw woning inrichten zoals u dat wilt.

U heeft in residentie Anna de keuze uit een zorgstudio van minimaal 20 m² met 24-uurszorg of een tweepersoons aanleun-serviceappartement van 80 m².

Neem contact op

Residentie Anna te Geleen

Verwacht bij ons geen witte uniformen.”
Lees over onze visie

Waar wilt u het liefste wonen?

Verwacht bij ons geen witte uniformen of klinische omgeving. Onze medewerkers dragen normale kleding, net als iedereen. We hebben oog voor wie u was en wie u nu bent. We zorgen ervoor dat u de regie houdt. Zo zullen wij nooit zomaar uw kleding uitzoeken, maar nemen we de tijd om samen ’s ochtends een geschikte outfit uit te zoeken. U mag zelf aangeven waar u behoefte aan heeft. Samen een bloemetje halen bij de markt. Uw haren in de krul. Het is maar net waar u zich fijn bij voelt.

  Zorgstudio met
24-uurs zorg
Aanleun-service appartement
Grootte Minimaal 40 m²  Vanaf 80 m²
Geschikt voor stellen Nee Ja
Slapen en wonen gescheiden Nee Ja
Eigen sanitair Ja Ja
Meerdere slaapkamers Nee Ja
Eigen keuken Nee Ja

 

Download brochure (aanleun-service)

Download brochure (zorgstudio's)

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van deze informatie en de brochure nog een vraag aan ons? Bekijk dan meteen de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Ga naar de veelgestelde vragen