Houthem

Residentie Vroenhof is gesitueerd in het voormalige Montfortanenklooster te Houthem-Valkenburg. Hier bieden wij 19 zorgstudio's inclusief 24-uurszorg voor ouderen met geheugenstoornissen. Ook zijn er 40 luxe aanleun-service appartementen voor ouderen die zelfstandig kunnen wonen, met zorg op afroep. 

Kies de ruimte die bij u past

Residentie Vroenhof kan het nieuwe thuis betekenen waar u zo naar op zoek was. Wij vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt, daarom mag u uw woning inrichten zoals u dat wilt. U heeft de keuze uit een zorgstudio van minimaal 20m² met 24-uurszorg of een tweepersoons aanleun-serviceappartement van 80m² . De groene bosrijke omgeving en de grote parktuin zijn een bijzondere toevoeging waar u elke dag van kan genieten. 

Residentie Vroenhof

In deze liefdevolle omgeving krijgt u de zorg, aandacht en tijd die u nodig heeft.
Lees over onze visie

Waar wilt u het liefste wonen?

Verwacht bij ons geen witte uniformen of klinische omgeving. Onze medewerkers dragen normale kleding, net als iedereen. We hebben oog voor wie u was en wie u nu bent. We zorgen ervoor dat u de regie houdt. Zo zullen wij nooit zomaar uw kleding uitzoeken, maar nemen we de tijd om samen ’s ochtends een geschikte outfit uit te zoeken. U mag zelf aangeven waar u behoefte aan heeft. Samen een bloemetje halen bij de markt. Uw haren in de krul. Het is maar net waar u zich fijn bij voelt.

  Zorgstudio met
24-uurs zorg
Aanleun-service appartement
Grootte Minimaal 20m²  Vanaf 80m²
Geschikt voor stellen Nee Ja
Slapen en wonen gescheiden Nee Ja
Eigen sanitair Ja Ja
Meerdere slaapkamers Nee Ja
Eigen keuken Nee Ja

 

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van deze informatie en de brochure nog een vraag aan ons? Bekijk dan meteen de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Ga naar de veelgestelde vragen