Schinnen

Residentie Schinnen is een plek vol warmte en liefde. In deze rustige straat omringd door natuurgebied ervaart u alle vrijheid. Maak kennis.

Liefdevolle aandacht

Vanwege geheugenstoornissen bent u op zoek naar een nieuwe woning, maar u wilt er zeker van zijn dat u de regie over uw leven behoudt. Residentie Schinnen is zo’n plek. Hier ondersteunen onze medewerkers u bij uw dagelijks leven. Er is geen planning of schema waaraan u zich moet houden, u bepaalt uw dagindeling helemaal zelf. 

Residentie Schinnen

Hier bepaalt u zelf wat u vandaag wilt doen.
Lees over onze visie

Kies de ruimte die bij u past

Residentie Schinnen is de plek waar u zich opnieuw thuis kunt gaan voelen. Ons kleinschalige wooncomplex in Schinnen ligt in een rustige straat, die omringd is door groen. Er zijn twee soorten woningen: 17 zorgstudio’s en appartementen. In de zorgstudio’s van zo’n 27m2 heeft u een woon- en slaapkamer met uw eigen sanitair. De appartementen zijn zo’n 75m2 groot en hebben twee kamers, een open keuken en een eigen balkon.

  Zorgstudio met
24-uurs zorg
Aanleun-service appartement
Grootte Minimaal 25 m²  Vanaf 70 m²
Geschikt voor stellen Nee Ja
Slapen en wonen gescheiden Nee Ja
Eigen sanitair Ja Ja
Meerdere slaapkamers Nee Ja
Eigen keuken Nee Ja

 

Gemoedelijk, gastvrij en vertrouwd

Komt u in Residentie Schinnen wonen, dan ervaart u het warme gevoel van een hechte gemeenschap. Onze medewerkers zijn gastvrij, gemoedelijk en vertrouwd. Ze dragen geen witte jassen, maar normale kleding.

En als het tijd is voor het avondeten, eten zij gewoon een hapje mee. Bezoekuren, daar doen we niet aan. Uw mantelzorgers zijn altijd welkom. Thuis zou het niet anders zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van deze informatie en de brochure nog een vraag aan ons? Bekijk dan meteen de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Ga naar de veelgestelde vragen