Samenwerking Nobama Care en Holland Food Service

Holland Food samenwerking (2).jpg

Gezond, smaakvol en gevarieerd eten en drinken 
 

Beek, dinsdag 14 maart 2023 - Zorgorganisatie Nobama Care en Holland Food Service, leverancier van voedingsmiddelen, zijn op 9 maart jl. een samenwerking aangegaan voor de komende jaren. Holland Foodservice zal in de bestaande én toekomstige zorgresidenties alles wat te maken heeft met eten en drinken gaan organiseren.

Sinds 1892 is Holland Food Service leverancier van levensmiddelen en tot op vandaag de dag zelfs hofleverancier. Smaakvol, gezond en gevarieerd eten is van belang voor iedereen, ook voor mensen op leeftijd. ‘’Met onze specialistische kennis en een uitgebreid assortiment op het gebied van voeding bieden wij maatwerkoplossingen voor zorgorganisaties met persoonlijke aandacht, geeft Sanne van Rijn, commercieel directeur van Holland Food Service aan.

Professionele medewerkers van Nobama Care streven ernaar om elke dag de best passende zorg en behandeling te bieden aan alle bewoners. In de kleinschalige woonzorgcentra en bij bewoners waar thuiszorg wordt geleverd.

Noor Nezami, bestuurder Nobama Care: ‘’Samen een kop koffie of thee drinken, lunchen en dineren aan zijn belangrijke momenten op een dag. Het geeft een gevoel van samenzijn en levert vaak mooie gesprekken op. Wij willen zo goed mogelijk mét persoonlijke aandacht zorgen voor bewoners, óók op het gebied van eten en drinken. De visie van Holland Food Service sluit perfect aan bij de manier van werken van onze zorgorganisatie.’’

Beide organisaties kijken uit naar een fijne, langdurige samenwerking op het gebied van eten en drinken in de woon-zorgcomplexen van Nobama Care.
 

Aanwezigen bij ondertekenging: Noor Nezami - bestuurder Nobama Care, Lilian Crals – Manager Zorg Nobama Care, Sanne van Rijn - commercieel directeur Holland Food Service, Martien Robben - business Development Manager Holland Food Service
 

Hoogstpersoonlijke zorg

Bij Nobama Care komt u thuis. Leer ons kennen.