Tijdelijke logeeropvang Schinnen

Noboma Care biedt een uitstekende oplossing voor mantelzorgers die af en toe wat rust nodig hebben: tijdelijke logeeropvang. Logeeropvang is een kortdurend verblijf voor mensen met een Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket Thuis (MPT) om één of meer mantelzorgers te ontlasten. Uw dierbare verblijft voor een bepaalde periode bij Nobama Care in Schinnen en wordt in een veilige, rustgevende omgeving verzorgd. 

Nobama Care tijdelijke logeeropvang zorg Schinnen.jpg

Logeeropvang Schinnen 

 

Noboma Care biedt een uitstekende oplossing voor mantelzorgers die af en toe wat rust nodig hebben: tijdelijke logeeropvang. Als mantelzorger investeert u veel tijd en energie in de zorg voor een familielid of naaste. Soms is het echter belangrijk om zelf ook op adem te komen. Door gebruik te maken van logeeropvang bij Noboma Care, kunt u de zorg tijdelijk overdragen en zelf even ontspannen.

Logeeropvang is een kortdurend verblijf voor mensen met een Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket Thuis (MPT) om één of meer mantelzorgers te ontlasten. Uw dierbare verblijft voor een bepaalde periode bij Nobama Care in Schinnen en wordt in een veilige, rustgevende omgeving wordt verzorgd. Dit kan variëren van enkele dagen tot een paar weken, afhankelijk van uw behoeften en de situatie van uw naaste. Het team van Noboma Care staat klaar om de zorg over te nemen en ervoor te zorgen dat uw familielid of naaste goed wordt verzorgd tijdens uw afwezigheid.

Het is belangrijk om te weten dat logeeropvang niet alleen bedoeld is voor de rust van de mantelzorger, maar ook voor het welzijn van de zorgontvanger. Het kan een welkome afwisseling zijn en biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten die passen bij hun interesses en behoeften.

Noboma Care zorgt voor een warme en professionele benadering, waarbij zowel de fysieke als emotionele zorg van uw naaste centraal staat. Zo kunt u met een gerust hart even tijd voor uzelf nemen, wetende dat uw familielid in goede handen is. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 241 0002 of via info@nobamacare.nl.

Hoogstpersoonlijke zorg

Bij Nobama Care komt u thuis. Leer ons kennen.