Chauffeur bus (vrijwilliger)

Nobama Care biedt kleinschalige woonvormen in Zuid-Limburg aan met 24-uurszorg voor ouderen met geheugenstoornissen. Bij ons mogen bewoners zichzelf blijven, met al hun wensen en gewoontes. Wij ondersteunen hen in het dagelijks leven. Niet alleen met zorg, maar met echte aandacht voor wat het leven de moeite waard maakt.

Er zijn voor mensen met dementie
Zoek jij een inspirerende, zinvolle en leuke uitdaging? Wil jij iets betekenen voor ouderen met geheugenverlies? Lijkt het je leuk om af en toe met onze bewoners op pad te gaan samen met een begeleider? Word dan chauffeur bij Nobama Care op vrijwillige basis! Dat kan voor een dag per week, maar ook al vanaf een paar uurtjes per maand.

Als vrijwillig chauffeur lever je een waardevolle bijdrage aan het welzijn en welbevinden van de bewoners van Nobama Care. Jouw luisterend oor en persoonlijke aandacht betekenen veel voor hen. Het is een leuke, zinvolle vrijetijdsbesteding die veel voldoening geeft.  

Waar kan je aan de slag?

Nobama Care biedt kleinschalige woonvormen aan met 24-uurszorg voor ouderen met geheugenstoornissen. Bij ons mogen bewoners zichzelf blijven, met al hun wensen en gewoontes. Wij ondersteunen hen in het dagelijks leven. Niet alleen met zorg, maar met echte aandacht voor wat het leven de moeite waard maakt. Onze zorglocaties bevinden zich op diverse locaties in Zuid-Limburg. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet. Elke zorglocatie heeft een vast team dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

 

Handje helpen als vrijwillig chauffeur?

  • Je hebt een warme belangstelling voor ouderen met dementie;
  • Je wil graag iets betekenen voor de samenleving;
  • Je vindt het leuk om met mensen te werken en te praten;
  • Je hebt zin om vrijwilligerswerk te doen;
  • Je bent in bezit van Rijbewijs B;
  • Je hebt ervaring met het besturen van een personenbus (met lift);
  • Je bent beschikbaar voor uitstapjes van een halve tot een hele dag gedurende weekdagen en in goed overleg (een enkele keer) in de weekenden.

 

Heb je interesse? Stuur een korte motivatie per mail naar info@nobamacare.nl met onderwerp: Vrijwilligerswerk Chauffeur. Wij hopen je snel bij Nobama Care te mogen verwelkomen!

 

Solliciteren?

Vereist

Voeg C.V. toe

Vereist