Medewerker maaltijdverzorging

Nobama Care biedt kleinschalige woonvormen in Zuid-Limburg aan met 24-uurszorg voor ouderen met geheugenstoornissen. Bij ons mogen bewoners zichzelf blijven, met al hun wensen en gewoontes. Wij ondersteunen hen in het dagelijks leven. Niet alleen met zorg, maar met echte aandacht voor wat het leven de moeite waard maakt.

Ook als medewerker krijg je bij Nobama Care alle ruimte om jezelf te blijven zodat je er samen met de bewoners een mooie dag van kan maken. Wij streven naar het continu bieden van kwalitatieve en professionele zorg én aandacht voor al onze bewoners. Voor onze Residentie Anna in Geleen zoeken wij een medewerker maaltijdverzorging voor 18-20 uur.
 

Wat bieden wij?

  •    Salaris conform CAO VVT
  •    Goede arbeidsvoorwaarden
  •    Werken in een klein en hecht team
  •    Kans om je talenten verder te ontwikkelen door opleidingsmogelijkheden
  •    Prettige werksfeer

Wie zoeken wij?

Ben jij servicegericht, zorgzaam, kan jij je goed inleven in iemand anders zijn/haar situatie en vind je het belangrijk om zorg te leveren van de hoogste kwaliteit?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Informatie over de functie

Als medewerker maaltijdverzorging bij Nobama Care ben je bezig met het (voor)bereiden en koken van verse maaltijden. Het is fijn als je goed kunt omgaan met een computer, je dient namelijk bestellingen te plaatsen voor de maaltijden. Deze functie is voor 18-20 uur per week.

Functie-eisen

·        Gevoel voor systematiek, ordelijkheid en hygiëne

·        Gastvrije en toegankelijke persoonlijkheid

·        Kennis van vers koken

·        Digitale vaardigheden

Vragen?

Voor informatie of vragen kun je contact opnemen via info@nobamacare.nl

Interesse?

Solliciteer via het contactformulier hieronder of stuur je motivatie en je cv naar info@nobamacare.nl met als onderwerp: medewerker maaltijdverzorging en de locatie waar je voor solliciteert.

 

 

Solliciteren?

Vereist

Voeg C.V. toe

Vereist