Werken bij

Wij doen het anders dan andere zorginstellingen. Voor ons begint welzijn al op het moment dat een bewoner zijn ogen ’s ochtends opent. En dan hebben we het niet alleen over persoonlijke verzorging, maar juist ook over tijd en aandacht voor de mens achter de bewoner.

Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste papieren hebt, maar minstens zo belangrijk is het dat je er voor onze bewoners bent als mens.

Tijd en aandacht voor de bewoner

Ons contact is warm, niet zakelijk. Wij doen dingen op gevoel. Om bewoners de kans te geven om de regie te blijven houden, nemen we alle tijd om mee te bewegen in hun wensen en behoeften. Het is enorm belangrijk om de bewoner, maar ook de familieleden te leren kennen. Zo vormen we samen een soort gezin waarin er meer dan genoeg aandacht, liefde en respect is.

Geen vacatures gevonden

Stageplaatsen en vrijwilligerswerk

Wil jij ervaren hoe het is om te werken met deze bijzondere doelgroep? Word dan vrijwilliger of volg een stage. Nobama Care is een erkend leerbedrijf. Bekijk via de stagemarkt of er vacatures beschikbaar zijn. Liever een paar uur per week als vrijwilliger aan de slag? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zich willen aansluiten bij onze hechte gemeenschap. Neem contact met ons op om je meteen aan te melden of bel ons voor meer informatie.