Residentie Schandelermolen

Residentie Schandelermolen in Heerlen biedt een mogelijkheid op ‘verzorgd wonen’ voor 16 ouderen met een geheugenstoornis in onze prachtige zorgstudio's. Deze kamers, met een minimale oppervlakte van 20 m², beschikken over een woon/slaapkamer met eigen sanitair. Ook is er in Heerlen een mogelijkheid voor echtparen om zelfstandig te gaan wonen in één van onze 10 luxe aanleun-appartementen, waarvan er 2 penthouses zijn. Alle woningen mogen door de bewoners zelf ingericht worden.

Inschrijving woning?


Wilt u zich inschrijven voor een woning of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Neem contact op
+31 (0)43 204 1251
info@nobamacare.nl

De appartementen

De 80m² grote 2-persoonsappartementen op de 2e en 3e etage zijn toegankelijk via een lift en trappenhuis. In de centrale hal zijn de brievenbussen en intercominstallatie aangebracht.

Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers en een eigen balkon aan de voorzijde. De 1 persoonsslaapkamer komt uit in de hal van het appartement waarin ook toegang is tot de berging en meterkast. De grote slaapkamer staat in verbinding met de ruime woonkamer met open keuken waardoor er altijd contact mogelijk is tussen de ruimten. Ook staat de grote slaapkamer in verbinding met de badkamer, die voorzien is van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Het appartement wordt voorzien van vloerverwarming en warm tapwater door de gasgestookte installatie. Elk appartement wordt voorzien van een water-,elektra en gasmeter. De ventilatie bestaat uit een CO2 balansgestuurde mechanische installatie. Bovendien beschikken alle appartementen over een sociaal oproepsysteem, waarmee hulp gevraagd kan worden in noodsituaties.

De penthouses

De 130m² grote penthouses zijn gelegen op de 4e etage en zijn toegankelijk via een lift en trappenhuis.

De penthouses hebben een groot balkon met een panoramisch uitzicht. Vanuit de ruime woonkamer met open keuken is het balkon toegankelijk. In de hal is er toegang tot de binnen/buitenberging en de 2e slaapkamer. De grote slaapkamer staat ook in verbinding tot het balkon en een badkamer die voorzien is van inloopdouche, wastafel en toilet.

De penthouses worden voorzien van vloerverwarming en warm tapwater door de gasgestookte installatie. Elk penthouse wordt voorzien van een water-,elektra en gasmeter. De ventilatie bestaat uit een CO2 balansgestuurde mechanische installatie. Bovendien beschikken ook de penthouses over een sociaal oproepsysteem, waarmee hulp gevraagd kan worden in noodsituaties.

Voor meer informatie bekijk hier de brochure

Neem contact op