Persoonlijke zorg

Beschermd en fijn wonen met de zorg die u nodig heeft. Echte meerwaarde ontstaat als u kunt leven zoals u dat altijd al deed. Onze medewerkers zijn er om te ondersteunen, maar u bepaalt zelf hoe.

Wij zijn er voor een helpende hand, maar ook om een spelletje te spelen of om samen muziek te luisteren. Hoogst persoonlijk ontdekken wij wat het leven voor u de moeite waard maakt. Hier gaan optimaal wooncomfort en goede zorg hand in hand.

Verzorgd wonen
Verzorgd wonen bij Nobama Care

24-uurszorg

In de zorgstudio’s leveren onze professionele medewerkers op ieder moment van de dag zorg en begeleiding aan ouderen met geheugenproblemen die dit nodig hebben.

Zorg op maat

In de aanleun-service appartementen woont u volledig zelfstandig en doet u een beroep op de (thuis)zorg wanneer dat wenselijk is. Zorg bij u thuis, van hulp bij het huishouden tot verpleging. 

Medische team

Binnen Nobama Care werken een Specialist Ouderengeneeskunde en Verpleegkundig Specialist samen om een uitgebreide zorgervaring te bieden aan de bewoners op leeftijd. Deze specialisten werken nauw samen met andere zorgprofessionals van Nobama Care zelf én uit de nabije omgeving, zoals verpleegkundigen, fysiotherapeuten en psychologen. Samen streven ze ernaar om de gezondheid en het welzijn van ouderen te bevorderen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Meer over het medische team


Kwaliteit van het leven

Al onze zorgmedewerkers beschikken over de juiste papieren en ervaring in de omgang met mensen met geheugenverlies. Maar we zien ze liever als gastvrouwen en -heren. Want niet bewoners, maar medewerkers zijn te gast in de residenties. Ook heten zij bezoek hoogstpersoonlijk van harte welkom in de residenties, waar de deuren altijd openstaan voor familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Hoogwaardige en servicegerichte zorg voor mensen op leeftijd.
Over ons