Woon-zorgcomplex Emma te Nieuwenhagen

Residentie Emma, gelegen op de hoek van de Emmastraat en de Prins Bernhardstraat in Nieuwenhagen, is een modern woon-zorgcomplex. Hier biedt Nobama Care 24 ruime zorgstudio´s voor ouderen die behoefte hebben aan 24-uurszorg en nog 9 luxe aanleun-service appartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen en een beroep kunnen doen op zorg op maat

website impressie klein.jpg

Wonen met zorg in Nieuwenhagen


Residentie Emma, gelegen op de hoek van de Emmastraat en de Prins Bernhardstraat in Nieuwenhagen, is een modern woon-zorgcomplex. Hier biedt Nobama Care 24 ruime zorgstudio´s voor ouderen die behoefte hebben aan 24-uurszorg en nog 9 luxe aanleun-service appartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen en een beroep kunnen doen op zorg op maat. Bewoners genieten van privacy, maar kunnen desgewenst ook meedoen aan gemeenschappelijke activiteiten, afhankelijk van hun individuele behoeften en voorkeuren.
 

Zorgstudio´s met 24-uurszorg
Bewoners van de zorgstudio´s genieten van een woning met 24-uurszorg, begeleiding, verpleging, (huishoudelijke) verzorging en welzijnsactiviteiten. De woningen zijn met name geschikt voor ouderen met geheugenstoornissen. Elke zorgstudio bevat een ruime woon-/slaapkamer met eigen badkamer en kan volledig naar eigen wens ingericht worden. Extra services worden georganiseerd waar nodig.

Aanleun-serviceappartementen
Elk aanleun-serviceappartement bevat een ruime woon- en slaapkamer, badkamer, keuken en balkon en kan geheel naar eigen wens ingericht worden. De appartementen zijn gericht op de oude dag en voorzien van alle gemakken voor een of twee personen. Afhankelijk van de zorgindicatie kan er begeleiding, verzorging en verpleging op maat worden aangevraagd. 

Nobama Care
Nobama Care is een toonaangevende zorgverlener die bekend staat om hun uitstekende zorgdiensten en een persoonlijke benadering. Met een team van hoogopgeleide zorgprofessionals streven zij ernaar om de gezondheid en het welzijn van onze bewoners te bevorderen. Hun deskundige zorgteams zijn 24/7 beschikbaar en bieden ondersteuning op maat, met inachtneming van de unieke behoeften en voorkeuren van elke bewoner.

Als erkende zorgaanbieder biedt Nobama Care 24-uurszorg voor ouderen met geheugenstoornissen en levert thuiszorg op maat. “Wij doen ons uiterste best om mensen met dementie zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te laten houden. In deze liefdevolle en fijne leefomgeving krijgen bewoners de zorg, aandacht en tijd die zij nodig hebben. De medewerkers van Nobama Care staan bewoners bij in hun dagelijkse leven.”, aldus Nezami.

Meer informatie 
Voor meer informatie over wonen bij Residentie Emma of een persoonlijke rondleiding kunt u contact opnemen met Karin Smeets of Hilde van Mulken via T +31 (0)43 241 0002 of via info@nobamacare.nl.

Hoogstpersoonlijke zorg

Bij Nobama Care komt u thuis. Leer ons kennen.