Regionale strategische samenwerking

Een bijzondere en strategische samenwerking tussen vijf regionale zorgaanbieders: Bergweide, Woonzorgcentrum De Beyart, Delphinium Wonen, Welzijn en Zorg, Nobama Care en Zorg Groep Beek slaan de handen ineen.

Strategische samenwerking Nobama Care en andere regionale zorgorganisaties.jpeg

Regionale zorgorganisaties slaan handen ineen 

 

Een bijzondere en strategische samenwerking tussen vijf regionale zorgaanbieders: Bergweide, Woonzorgcentrum De Beyart, Delphinium Wonen, Welzijn en Zorg, Nobama Care en Zorg Groep Beek slaan de handen ineen. Samen willen de organsiaties op een duurzame manier bijdragen aan kwaliteit van bestaan en passende zorg bieden dichtbij onze cliënten. Zo kunnen we een belangrijke bijdrage blijven leveren aan het toekomstbestendig houden van de ouderenzorg in de regio, én van kleinschalige zorgorganisaties in het bijzonder.

Noor Nezami, bestuurder van Nobama Care: ''We gaan aan de slag met thema’s als zorgtechnologie, duurzaamheid, het arbeidsmarktvraagstuk, opleidingen en samenwerking aan de transitie van kwaliteitskader naar generiek kompas. Zo starten we onder andere een gezamenlijk opleidingsprogramma op zorgtechnologie en gaan we gericht innovaties oppakken en implementeren. Het zorgt ervoor dat we efficiënter kunnen werken, maar vooral ook van elkaar leren en elkaar blijven inspireren.''

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)43 204 1251 of via info@nobama.care.nl. 

Hoogstpersoonlijke zorg

Bij Nobama Care komt u thuis. Leer ons kennen.